Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Новини
Цветанка Арбова: Лекари работят за частни погребални агенции
Цветанка Арбова: Лекари работят за частни погребални агенции

Директорът на ОП “Обредни дейности“ заяви пред съветниците, че местни лекари работят за частни погребални агенции. По нейни думи те упътват близките на..
27.04, 19:49     10 ком.
Билетите за концерта на Гери Никол и ПИФ в продажба от 27 април
Билетите за концерта на Гери Никол и ПИФ в продажба от 27 април

Билетите за концерта на Гери Никол и група ПИФ ще са в продажба от утре – 27 април, съобщиха от ОП Балкан - организатор на събитието...
26.04, 18:47     8 ком.
Водещи
Посещавани
Коментирани
Национални
Интересно
Спорт
Видео
Топ картинка
mnogo qko..
mnogo qko choveche
* * * * * (3.7)
[още топ картинки]
Топ виц

Пешо Паламарката всяка сутрин се отбивал в офиса на една засукана адвокатка и настоявал да я изчука: -Ще ти дам сто лева.Ще бъда бърз.Ще хвърля парите на пода.Ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш.Ще го направя така,както правите вие, адвокатите на клиентите си - и хитричко засуквал мустака си. Адвокатката помислила за момент и решила да се посъветва с мъжа си,който също бил адвокат. Позвънила и му разказала за случая. Мъжът и я посъветвал: - Искай му 500.Прибери парите много бързо, а той даже няма да успее да си свали гащите! Адвокатката се съгласила и приела предложението. Мъжът на адвокатката я чакал почти час час да му се обади. Най-накрая той и позвънил и я попитал: Какво стана? Тя му отговорила: - Копелето хвърли на пода една торба жълти стотинки!!!
Мръсниbotevgrad.com - (15.05.2015)
* * * * * (5)коментирай (1)

[още топ вицове]