Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Обяви - Имоти :: Предлага

Надеждна финансова помощ между сериозни индивиди

Във Франция единственото родителство не винаги е лесно, засягащо близо 2 милиона жени, от които около 670 000 ще живеят под прага на бедността. За да се помогне на тези самотни майки в затруднение, многобройни финансови или други видове помощ са били разгърнати от различни организации.
Различните заеми по CAF Известни с многобройни финансови помощи за лица и домакинства с ограничени ресурси, CAF (Фонд за семейни помощи) предоставя някои специални заеми на самотни майки, които имат специфични финансови проблеми.
Разграничаваме по-специално:
Непогасени заеми, които се отнасят до основни потребности: те се издават от CGS (комисия за социално действие) на CAF и техните тавани се посочват от социален работник.
Безлихвени заеми със срок на погасяване от 6 до 36 месеца.
За да се възползвате от тези заеми, ще трябва да кандидатствате за CAF. Представянето на оферта също трябва да бъде придружено от искането.
Помощ по CAF В допълнение към заемите, CAF предлага и специфична финансова помощ като:
ВАСА, чиято цел е частично да финансира празниците. Самотна майка може да се възползва от тази програма, ако тя вече е бенефициер на CAF и ако ресурсите й не надвишават определена граница. Плащането на тази помощ се извършва по пощата.
Коледният бонус: размерът на тази помощ е фиксиран, ако бенефициерът не получи RSA (активен солидарен доход).
АРС или надбавка за училище: както показва името му, това спомага за финансирането на връщането на децата на училищна възраст в училище. Използваните тавани за това разпределение имат предимството да бъдат повече
висока. Размерът на АРС се увеличава според възрастта на детето (възрастта)
загрижен?
Друга помощ, която е на разположение, момичетата в затруднено положение могат също да имат право на пакетиран обяд със сдружения като "Червения кръст" или "Restos du Coeur". Важното е да се осмелите да се доближите до тези организации, без да се срамувате.
Моля, свържете се с нас и можем да ви предложим много бърз процес, ако се интересувате от бърз и лесен заем,
Чрез просто се свържете с нас на нашите WhatsApp номера към +1(631)315-4255 или чрез електронна - пощата на следния адрес: alexandrehilarion30@gmail.com
ДЕТАЙЛИ
Населено място: Ботевград
Тип: Склад (продажби)
Квадратура: 200.00 м²
Цена: 1 BGN
КОНТАКТИ
Телефон:
Имейл: alexandrehilarion30@gmail.com
Надеждна финансова помощ между сериозни индивиди
2 снимки
Коментари (0)

Няма публикувани коментари.

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Тъй като не сте регистриран потребител, коментарът Ви ще бъде видим след одобрение от модератор.
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: