Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Новини
Терен в местността “Урвишка поляна“ ще се отдава за публични събития
Терен в местността “Урвишка поляна“ ще се отдава за публични събития

Районът на средновековната крепост Боженишки Урвич е едно от най-привлекателните места в община Ботевград както за местните жители, така и за туристи. На..
29.03, 09:05     7 ком.
Местим часовника с час напред в неделя
Местим часовника с час напред в неделя

Тази неделя - 31 март, местим часовника с час напред в 3 часа през нощта. Така минаваме официално към лятното часове време. С други думи ще преместим стрелките от 3 на 4 часа и ще имаме..
29.03, 10:09     2 ком.
Водещи
Посещавани
Коментирани
Национални
Интересно
Спорт
Видео
Топ картинка
by:violin4i
by:violin4i
* * * * * (5)
[още топ картинки]
Топ виц

В школа за тайни агенти, до последния изпит успяли да се класират само американеца, французина и Бай Ганьо. Последния изпит се състоял във това да докажат вярността си към тайните служби. Дали първо на американеца един пистолет и му показали една стая и му казали: - В тази стая се намира жена ти за да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш. Тои влязал в стаята постоял, постоял около 10-15 минути излязал супер притеснен и казал: - Не мога да я убия. Аз 20 години живея с тази жена, не мога!!! Скъсали го и го пратили по живо по зрдаво да се прибира в тях. Втори повикали французина и му казали: - В тази стая се намира жена ти за да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш. Влязал французина в стаята и той постоял около 10-15 минути излязал супер притеснен и казал: - Не мога да я убия аз. Аз от 20 години живея с тази жена, Обичам я! И него го скъсали. Най-накрая извикали Бай Ганьо дали му пистолета и на него му показали една стая и му казали: - В тази стая се намира жена ти. За да ни докажеш своята вярност и че никога няма да се разколебаеш в мисия трябва да я застреляш. Бай Ганьо влязъл в стаята още вратата не се била затворила и се чуло: "Дан, дан, дан, дан, дан, пат-кют, пат-кют, пат-кют". Бай Ганьо илиза от стаята супер ядосан и са развикал: - Ей, гадняри! Дали сте ми халостни патрони и трябваше да я трепа с табуретката!
Любими героиDz0M5uT0 - (25.12.2007)
* * * * * (4.4)коментирай (0)

[още топ вицове]