Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Обяви - Общи обяви :: Предлага

светеща боя за дърво

www.sveteshtiboi.com

Светеща боя за дърво и дървени повърхности е предназначена за боядисване на шперплат или дървени плоскости от различен вид.Сами по себе си дървените повърхности са подложени на особен риск от въздействието на ултравиолетовите лъчи. Определено има най-различни видове разтвори и бои, които могат да помогнат. Но няма друга боя , която би могла така, както светещата боя да има още една функция - функцията на декор. Точно светещата боя за дърво не само го защитава от въздействието на УВ лъчите, но и преобразява дори и най-баналното изделие от дърво.Самосветещата боя за дърво, шперплат и дървени плоскости има ефект на светене в тъмното 10-14 часа. Нанася се с четка мече или пистолет. Разход на 1л 8-10 кв. м.
КОНТАКТИ
Телефон: 0879045269
Имейл: luxnox.luxnox@gmail.com
светеща боя за дърво
3 снимки
Публикувана от lux nox ( luxnox )
Дата: 19.06.2017
Коментари (0)

Няма публикувани коментари.

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Тъй като не сте регистриран потребител, коментарът Ви ще бъде видим след одобрение от модератор.
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: