Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Програма за Кино Форум
Програма на кино "Форум"
Сами вкъщи 2 В МОМЕНТА
Сами вкъщи 2
от 21.06.2019 (петък) до 27.06.2019 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: 3D, Анимация, Комедия
Продължителност: 75 минути

от 17:00 - цена на билета - 8лв.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ:
от 11:00 и 17:00 - цена на билета - 8лв.

Десетият анимационен филм на Illumination Сами вкъщи 2 е дългоочакваното продължение на комедийния блокбъстър от 2016 година, който отбеляза рекорд за най-голям откриващ уикенд за оригинален анимиран филм и досега държи първото място в класацията.

С типичните за създателите на продукцията неподправеност и специфичен хумор, тази нова глава от историята изследва емоционалния живот на нашите домашни любимци, дълбоката връзка между тях и семействата, които ги обичат, както и отговаря на въпроса: Какво наистина правят домашните ни любимци, когато са сами вкъщи?

Териерът Макс (Патън Осуолт) се налага да се справи с някои големи промени в живота си. Неговата собственичка (Ели Кемпър) е вече омъжена и има свое дете Лиъм. Макс е толкова съсредоточен върху дълга си да пази малкия, че получава нервен тик. По време на семейното им пътуване до фермата Макс и Дюк (Ерик Стоунстрийт) се сблъскват с кучета, нетолерантни към крави, враждебни лисици и ужасяваща пуйка, които повишават допълнително безпокойството на Макс. За щастие, Макс получава някои указания от фермерския ветеран Рустър (Харисън Форд, който прави своя дебют в анимационен филм), който настоява Макс да се отърве от неврозните си навици, да намери лидера в себе си и да даде на Лиъм малко повече свобода.

В същото време, докато собственикът й е далеч, скъпият померан Гиджет (Джени Слейт) се опитва да спаси любимата играчка на Макс от окупиран с котки апартамент с помощта на приятелката си Клои (Лейк Бел).

А лудото, но сладко зайче Снежко (Кевин Харт) силно вярва, че е истински супергерой след като неговият собственик Моли започва да го облича в пижама, подходяща за необикновени герои със суперсили. Но когато Дейзи (Тифани Хадиш), безстрашен ши-тцу, се появява, за да поиска помощ от Снежко за опасна мисия, той наистина ще трябва да се превърне в героя, който само се преструва, че е.

Ще успеят ли Макс, Снежко, Гиджет и останалата част от бандата да открият вътрешната си смелост, за да се изправят пред най-големите си страхове?

Основателят и изпълнителен директор на Illumination Крис Меледандри и дългогодишният му партньор Джанет Хийли продуцират продължението на комедията с най-голям дебютен уикенд за оригинален филм, който не е продължение или базиран на съществуваща марка или медия.

Като сценарист на Сами вкъщи 2 се завръща Брайън Линч (Миньоните), а режисьор отново е Крис Рено (Аз проклетникът, Лоракс).

още информация »
Толкин В МОМЕНТА
Толкин
от 21.06.2019 (петък) до 27.06.2019 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: Драма, Биографичен
Продължителност: 112 минути

от 18:00 - цена на билета - 6лв.

Английският писател Дж. Р. Р. Толкин (Никълъс Хоулт) е в годините, които творчески го формират като осиротял автор. Той намира приятелство, любов и художествено вдъхновение сред приятелите си в училище - отхвърлени от останалите като него самия. Започва Първата световна война, която поставя под угроза тяхното другарство.

Всичко това ще подтигне Толкин да напише известните си романи от серията „История на Средната Земя“ (публ. 1983-1987 г.).

Снимките са осъществени през октомври-декември 2017 г. в Ливърпул и Манчестър, Великобритания.

още информация »
А дано, ама надали В МОМЕНТА
А дано, ама надали
от 21.06.2019 (петък) до 27.06.2019 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: Комедия
Продължителност: 130 минути

от 19:00 - цена на билета - 6лв.

Филмът ще представи историята на неуспешния журналист Фред Фларски (Сет Роугън), който е обсебен от красавицата Шарлот Филд (Чарлийз Терон), правителствен секретар, която някога е била негова бавачка. Фред ще направи всичко възможно, за да спечели вниманието на Шарлот, понастоящем омъжена за щатски сенатор.

още информация »
Мъже в черно: Глобална заплаха В МОМЕНТА
Мъже в черно: Глобална заплаха
от 21.06.2019 (петък) до 27.06.2019 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: 3D, Комедия, Фантастика, Екшън
Продължителност: 115 минути

от 20:00 - цена на билета - 8лв.

Теса Томпсън ще се присъедини към Крис Хемсуърт в опита на „Сони“ да поставят ново начало на една от най-печелившите си поредици – „Мъже в черно“.

Явно двамата ще играят новото поколение агенти, защитаващи Земята от нашествието на зловещи извънземни и помагащи на установилите се тук добронамерени инопланетяни да живеят необезпокоявано. Както вече обявихме, това ще е нова история във вселената на предишните три филма с участието на Уил Смит и Томи Лий Джоунс.

още информация »