Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Програма за Кино Форум
Програма на кино "Форум"
0723 93 555
LEGO: Филмът 2 В МОМЕНТА
LEGO: Филмът 2
от 15.02.2019 (петък) до 21.02.2019 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: 3D, Анимация
Продължителност: 107 минути

от 16:00 - цена на билета - 8лв.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ:
от 11:00 и 16:00 - цена на билета - 8лв.

„LEGO: Филмът 2“ събира героите от Бриксбърг за едно ново, заредено с екшън приключение за спасяването на техния любим град. Изминаха пет години, откакто всичко беше страхотно, и сега населението е изправено пред огромна нова заплаха: космическите нашественици LEGO DUPLO, които унищожават всичко с невероятна скорост.

Битката срещу нашествениците ще отведе Емет, Батман, Луси и техните приятели в далечни непознати светове, включително в галактики, изпълнени с фантастични планети, странни герои и заразителни нови песни. Тя ще подложи на изпитание тяхната смелост, креативност и майсторски строителни умения, и ще разкрие колко специални са те в действителност.

За записа на песните участваха: Прея, Тони, Камен Асенов, Венцислава Асенова, Калина Асенова

още информация »
Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си В МОМЕНТА
Всичко, което не искаш да знаеш за родителите си
от 15.02.2019 (петък) до 21.02.2019 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: Комедия
Продължителност: 96 минути

от 17:30 - цена на билета - 6лв.

Франк (Алек Болдуин) и Нанси (Салма Хайек) тъкмо за изпратили единственото си дете да учи в престижен колеж, вследствие на което финансите им са се стопили заплашително. За да продължат да се вписват подобаващо в богаташката среда на тузарския квартал, в който живеят, им се налага да прибегнат до крайности, за да скрият обедняването си. Двамата замислят привидно хитър план - да отдават под наем къщата на съседа си, докато той е на почивка за няколко месеца, но идеята им се проваля с гръм и трясък, когато биват отвлечени по погрешка. В крайна сметка, Франк и Нанси са принудени да се изправят лице в лице с жестоката действителност...

още информация »
Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят В МОМЕНТА
Как да си дресираш дракон: Тайнственият свят
от 15.02.2019 (петък) до 21.02.2019 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: 3D, Анимация
Продължителност: 105 минути

от 15:30 - цена на билета - 8лв.

СЪБОТА И НЕДЕЛЯ:
от 11:00 и 15:30 - цена на билета - 8лв.

Невероятното приятелство, започнало между един подрастващ викинг и страховития дракон Нощен бяс, се превръща в епична трилогия, завладяла живота и на двамата. В този епизод Хълцук и Беззъб най-накрая откриват призванията си: Хълцук като вожд на селото и владетел на Бърк заедно с Астрид, а Беззъб –да поведе своя вид.

Борейки се с ежедневните предизвикателства, те се изправят пред най-тъмната заплаха, с която са се сблъсквали до сега. Тя, както и появата на прекрасния женски дракон Светъл бяс, ще поставят на изпитание връзката помежду им както никога досега.

още информация »
Грешници В МОМЕНТА
Грешници
от 15.02.2019 (петък) до 21.02.2019 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: Драма, Криминален
Продължителност: 100 минути

от 18:00 - цена на билета - 6лв.

Отвличане. Бивш полицай е изправен срещу бивш затворник. Между тях стои едно момиче. Никой не иска сблъсък, но накрая той е неизбежен. Всеки трябва да направи своя избор. И някой трябва да загуби.

още информация »
Алита: Боен ангел В МОМЕНТА
Алита: Боен ангел
от 15.02.2019 (петък) до 21.02.2019 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: 3D, Екшън, Приключенски
Продължителност: 122 минути

от 19:30 - цена на билета - 8лв.

Джеймс Камерън и Джон Ландау (създатели на "Титаник" и "Аватар") представят една адаптация на популярната японска манга "Алита: Боен ангел".

''Алита: Боен ангел'' ни потапя в един свят на безкрайно въображение, спиращ дъха екшън и безгранични емоции. Две от големите имена, променили лицето на кино бизнеса, Джеймс Камерън и Робърт Родригес, обединяват сили за изграждане на пост-апокалиптичен свят с невиждани визуални ефекти заснети в 3D формат.

Хипнотичното приключение започва, след като киберфизикът доктор Дисън Идо открива изоставен кибер скелет на момиче, която ще промени живота му и този на Железния град завинаги. Той започва да възстановява този странен киборг и вижда в това възможност отново да се почувства баща. Но сладкото любопитно момиче, което Идо нарича Алита, крие много тайни.

още информация »
Честита нова смърт В МОМЕНТА
Честита нова смърт
от 15.02.2019 (петък) до 21.02.2019 (четвъртък) - без почивен ден

Жанрове: Ужаси, Трилър
Продължителност: 100 минути

от 20:00 - цена на билета - 6лв.

Честита нова смърт променя и разширява митологията на познатия ни свят и разкрива какви са причините героинята на Джесика Рот Трий да попадне в капана на времето.

Продължението ще даде отговори на много от въпросите, които останаха мистерия, а новосъздадените, смразяващи кръвта елементи във филма ще създадат усещане за още по-ужасяващото присъствие на неведението в живота на всеки човек.

Също като своя предшественик, ''Честита нова смърт'' не е типичен хорър, а преплита множество жанрове, което придава на историята по-голяма тежест и я прави достъпна за по-широк кръг зрители.

още информация »