Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM


Kylie   

Добавена от анонимен
Раздел: Разни
Рейтинг:
* * * * * (3.4)
Дата: 11.04.2010 в 18:51

Коментари
Guest, 02.12.2011, 17:52:21 (преди 13 години)
AvatarКайли Моул (Kylie Mole) е австралийка, популярна с участието си в комедийното ТВ шоу "The Comedy Company" и песните си "So Excellent" и "I Go, I Go". Наред с успехите й в телевизията, киното и музиката, Моул има издадени и няколко книги



По едно време Моул е много по-популярна от съименницата си Кайли Миноуг, но тъй като не e толкова лековата и разкрепостена като нея, скоро популярността й спада. Някои източници твърдят, че Миноуг съсипва кариерата на Кайли Моул в шоубизнеса, тъй като била подразнена от факта, че Моул е по-талантлива от самата нея. Друга причина била ревността на К. Миноуг към Джейсън Донован, който бил запленен от чара и таланта на Кайли Моул.



Моул се пробва в музиката през 1988 г., когато издава двоен сингъл "So Excellent / I Go, I Go", който достига до номер 8 в Австралийските музикални класации. Към песента "So Excellent" има заснет и видеоклип, достъпен в YouTube и vbox7. Въпреки че в ТВ шоуто "The Comedy Company", Кайли Моул и нейната съименница Кайли Миноуг са в добри отношения, в реалния живот те са съперници, борещи се за любовта на феновете. Първоначално Моул е по-популярна, отколкото Миноуг.



Песента "I Should Be So Lucky", песента с която пpобива Кайли Миноуг първоначално е написана за Кайли Моул, но Миноуг отива в Англия да записва с PWL (фирмата на известните продуценти Stock, Aitken и Waterman) вместо нея, възползвайки се от нейно пътуване до друг австралийскии град. По-късният опит на Моул да подпише договор със Stock, Aitken и Waterman се проваля. Въпреки това, според музикалните критици, Моул всъщност е доста по-талантлива и гъвкава изпълнителка от Миноуг, която разчита основно на изрусената си коса и ролята си в популярния австралийски сеpиал "Съседи", за да добие първоначална популярност.
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Много щастливУсмивкаТъженИзненаданШокиранОбърканКулСмее сеБесенПлези сеОтегченРеве или много тъженЛош или много лудПалавЧуди сеНамигаУдивителнаВъпросИдеяСтрелкаБалкан 1Балкан 2Балкан 3Botevgrad.comvideos.botevgrad.com