Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

ДЪРВОДЕЛСТВО ПО ПОРЪЧКА

--ДЪРВОДЕЛСТВО по поръчка, на ЦЕНИ по договаряне! --- Работим с масив,ламинат,фурнировани"пдч","мдф". --МЕБЕЛИ;-кухненски/стоящи,висящи/,холни, спални, градински,за предверие-портманто,шкаф обувки и др. --ПРОЗОРЦИ;-С трислойно слепени немски профили-/стъклопакет"Алпредо-Саламандър"/, класически-едно/двукатни,със/без стъклопакети,Жалузи/класически,плътни,комбинирани/ Остъкления- /отваряеми-неотваряеми/ --ЛАМПЕРИЯ;-на стени,тавани"Копривщенски", сачак- класически или нестандартни и др. --ДЮШЕМЕ;-класическо,паркетини и др. --СТЪЛБИ;-прави,ъглови,вити. --ПАРАПЕТИ;дървени/метални.струговани/фрезовани и др. ПЧЕЛНИ КОШЕРИ/всички модели/ --САУНИ;-на място или сглобяеми --МЕХАНИ;-баварски маси или др.,пейки,столове,барплот,бъчви и др. --ПОКРИВИ;- къщи,вили,барбекю,навеси,гаражи и др. -----За не посочени изделия- НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ да питате на E-мail; stivbot@abv.bg или GSM:0885 63 19 38; 0886 704 695
ЗА КОНТАКТИ
с.Врачеш ул.,,Цар Самуил
с.Врачеш
Тел: 0885631938
Email: stivbot@abv.bg
Публикуван на 10.11.2012, 8069 посещения.
Коментари (7)
Guest, 31.01.2013, 10:29:44 (преди 6 години)
Не работи качествено,а пък цените уж по договаряне пък са му до небето високи.Не бих го препоръчала на никого!

Guest, 31.01.2013, 10:29:51 (преди 6 години)
Не работи качествено,а пък цените уж по договаряне пък са му до небето високи.Не бих го препоръчала на никого!

go6omikov , 29.03.2015, 21:21:03 (преди 4 години)
Работи посредствено, а за договарянето препоръчвам да се сключи договор, защото "ЗАБРАВЯ" договореното и много бави сроковете . Иначе на обещание просто е прекрасен и много мазен. Не препоръчвам взимане даване с такъв индивид, горепосоченото е ако все пак се излъже някой!

STIVBOT , 05.04.2015, 08:14:14 (преди 4 години)
Н-1,2/-Договарянето е двупосочна функция на умението ти да комуникираш. Отнася се както за качеството на изработка, материал, консумативи-така и за финансовата част!!!-Като не можеш да се договаряш/пазариш/за цена която те устройва и не си доволен от резултата-проблема си е лично твой, мило непознато другарче!

STIVBOT , 05.04.2015, 09:05:15 (преди 4 години)
Колкото до Н-3-Има право за забавянето Понякога има обстоятелства които пречат на бързата работа, например ниски температури, не позволяващи слепване на материала, или травма пречеща на работата! Да се не случва на никой.... Колкото до материала и консумативите-как не те е срам бе Георги-с материал за мебели да ти правя кошери, а консумативите да са сертифицирани от лицензиран производител и ти да лъжеш най -безобразно!!! Явно си един ЛАКОМ и безочлив елемент-на цената на цаца искаш да ядеш паламуд!!!

Помисли само -при цена в магазина за 1бр пчелен кошер-небоядисан, не импрегнирани дъна с ХИП, с един магазин, небоядисани покриви, без изолация под ламарината -се продават по 115лв.

Аз ти правя с два магазина, плюс всички неща които не ги предлагат/описани по-горе/ за 100 лв. и си недоволен! ВИЖ гредата в собственото си око, а не сламката в окото на друг.... Ти самия вместо да предлагаш мед с цена на производител- искаш цена по-висока от тази на търговците!

Ако поне малко вникнеш в собствената си психика и разбирания-ще разбереш, че болестите-лични или на близки и роднини не са случайни-знаеш за какво ти говоря! Но едва ли ще го разбереш!? Въпреки, че ме обиждаш и си несправедлив към мен- готов съм да ти кажа как може да се променят нещата, защото сегашното положение-уверявам те-ЩЕ ПРОДЪЛЖИ!!! И това ще продължи, докато не се промениш самия ти на ментално ниво! Запомни това!


go6omikov , 05.04.2015, 16:27:37 (преди 4 години)
Задължително писмен договор!

Г-н Ботков това не бива да Ви притеснява ще е от полза и за двете страни за да няма грешки. В договора - срок, цена, материали( качество и количество), качество на изработка, транспорт и др.Мъжката дума и ръкостискане беше истинският закон за мен и си признавам сгреших. За това призовавам всички клиенти сключвайте си писмен договор за всичко и не давайте пари без разписка!

Относно кошерите ако смятате че цената е ниска- не сте се спазарили добре, но за да не ми говорите за психика и ментално ниво бих Ви ги върнал срещу парите които съм дал за тях, пък "печелете" от друг или друг да Ви бъде " благодарен" от качествените материали и изработка вместо мен, който не заслужаваше това.

Мога да Ви предоставя снимков материл за тях а миже би искате да се снимате до тях за визитка както е редно. Забележка изолацията на капаците е велпапе, боята прозира, на отворите няма дори елементарен капак от 40 стотинки, ламарината на покривите е пробита още преди да се използват , за некачествените сглобки ще се погрижат пчелите, аз наистина се надявам поне материала да е качествен.

Ако не си ги искате обратно прекратявам комуникацията с Вас и Ви пожелавам доволни клиенти!

STIVBOT , 06.04.2015, 08:32:43 (преди 4 години)
Повече не искам да ти отговарям нито подробно нито частично, за да не си помисли някой, че се опитвам като теб да манипулирам евентуалните читатели! Още повече, че за теб с пълна сила важи поговорката за "Кум Иван"-която аз няма да цитирам! Стара истина е обаче:-

"Кой каквото заслужава-това получава накрая!"

Всичко добро ти желая!
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!