Поради големия зрителски интерес към риалити предаванията, тази година Венета Райкова събра десет риалити звезди на Нова телевизия, за да решат кой е най-горещият мъж в България за изминалата 2008 г.

В събота вечер телевизионният таблоид „Горещо" ще разкрие тримата финалисти и кой от тях ще спечели почетното признание.

Предложените от звездите кандидатури на мъже бяха около десетина, сред които Миро, Слави Трифонов, Нико Тупарев, Калин Донев, Андрей Слабаков и др.

Изкусителката Златка, която номинира приятеля си Благой Иванов, реши да докаже на всички присъстващи, че той наистина е горещ мъж и му се обади по телефона да дойде на снимките.

Световният шампион по бойно самбо пристигна от другия край на София, за да угоди на половинката си. Най-зрелищните скандали настанаха при определянето на окончателния победител.

Преди четири години, десет „Мис България" избраха президента Георги Първанов за най-горещ мъж на 2004 г.

Преди три - десет фолк звезди определиха Бойко Борисов за най-горещ мъж на 2005 г.
Преди две - десетте най-обичани телевизионни водещи определиха националния ни отбор по волейбол в лицето на Мартин Стоев за най-горещ мъж на 2006 г., а миналата година десетте жени от най-прелъстителните корици на мъжките списания определиха Владо Карамазов за най-горещ мъж на 2007 г.