Ръководството на Българската асоциация на жените с онкологични заболявания /БАЖОЗ/ и Обединената общност на онкоболните пожелава на всички жители на общината весело посрещане на Нова година!

По инициатива на организацията на 4 януари 2009 год. от 10.30 часа в храма “Успение на Пресвета Богородица” отец Алекси ще отслужи тържествен молебен за здраве на всички жители на община Ботевград. Службата ще бъде озвучена от песнопенията на църковния хор.

Нека заедно да се помолим за изцеление и благоденствие на болните от града и селата. Вярата и надеждата са най-истинските партньори в продължителната битка и необходимост на всички хора, но най-вече на засегнатите от тежък здравословен проблем.

Елате всички вие, наши приятели, дарители, представители на местната власт! Нека Бог да отвори душите на всички ни за вярата и прекрасното чудо, наречено Живот! Нека станем по-добри, по милосърдни и съпричастни към болката на другите! Така ще се почувстваме и ние самите по-добре, ще ни стане по-топло и около нас ще бъде по-светло.

Няма да се уморим да напомняме на всички здрави наши съграждани: Направете си преглед днес, за да сте по-добре утре!

Управителен съвет на БАЖОЗ