Тази седмица ще бъдат пуснати билетите за шоуто на Мадона на 29 август в България. Ценните пропуски за грандиозното музикално събитие ще са в продажба от 9 ч на 19 февруари (четвъртък), като най-евтините струват 100 лева.

Първият концерт на кралицата на поп музиката у нас е на 29 август на националния стадион "Васил Левски" и е част от световното й турне Sticky & Sweet.

Билетите за терен струват 100 лева, 150 лева са тези в зоната пред сцената, а в т.нар. golden circle – 200 лева. Цените са сред най-ниските за концерт на Мадона в Европа, допълват организаторите. За улеснение на феновете на официалния сайт на Тикетпро България вече е публикувана точна скица на стадиона с всички цени на билети и сектори, на които отговаря съответната цена.
 
Заради огромния интерес към концерта организаторите очакват рекордни продажби на билети, които ще се продават ексклузивно в касите на Тикетпро България в цялата страна, както и онлайн на www.ticketpro.bg.

Достъпът до стадион "Васил Левски" в деня на концерта ще се осъществява при стриктна охрана през 26 входа. Деца с височина до 120 см могат да бъдат допуснати до концерта безплатно, но задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител, информират от София Мюзик Ентерпрайсис.

Организаторите съветват феновете да купуват билети само от официалните каси на Тикетпро. Всякакви други продажби носят риск от фалшификации.