Преслава става Мерилин?!
Певицата сериозно мисли да смени артистичното си име заради своя нов холивудски имидж.
Ултрагъзарски частен самолет, на който бе заснета по време на почивка за по цигара на снимките на нейния нов клип.

Умопомрачителен Астон Мартин.
Големи тъмни очила – последен писък на миланската мода.
Известно количество диаманти.
Най-модните цигари Merilyn в изящната й ръка.
Стайлингът не е само част от премиерния клип на певицата Червена точка, който се завъртя по телевизиите, след като кънти поне по три пъти на вечер в най-лъскавите клубове. Това е и началото на нейния нов живот.
Певицата премина през поредица от перипетии, след като в края на лятото се раздели с голямата си любов Петко. Идването на пролетта обаче я зареди със зашеметяваща енергия.

“Мерилин е новата ми самоличност. Елементарно е да се каже, че тя е секссимвол. Мерилин е истинска епоха и няма жена, която да не иска да прилича на нея. Пък и да си признаем – златното правило на Мерилин, че “диамантите са най-добрите приятели на момичетата” е едно от най-верните прозрения за живота. Камъните са вечни, за разлика от любовта и от верността на мъжете”, разказва най-голямата звезда на България.
Също както Мерилин е другото аз на Норма Джийн, Преслава (или Мерилин БГ) е Петя Колева Иванова от Добрич.
“Понякога останалите не разбират, че известните личности също са хора. Феновете всъщност знаят каква съм от песента Аз не съм ангел – да, понякога запалвам цигара или пия по едно в радост или мъка и не ме съдете за това”, досущ в стила на Мерилин заявява звездата.