Само няколко дни след напускането си на VIP Brother, Устата реши да разкрие, че по време на живота си в къщата е съчинявал тайно рими за нова песен. Тя ще е посветена на най-големите лафове и бисери на съквартирантите, които ще останат в историята на първия благотворителен сезон на шоуто.

Както се пошегува и самата звезда:"имах тайна мисия, за която не подозираха дори продуцентите на реалитито". Хитовият изпълнител и автор на "Мале мале" имал идея да създаде песен докато е вътре в къщата, затова следял живота на випбрадърите и тайничко съчинявал рими за бъдещия хит.

Образите на най-ярките и скандални съквартиранти, както и най-колоритните реплики и случки от ежедневието в къщата и извън нея, са в основата на текста. В него са залегнали и моменти, които никога не са излъчвани за зрителите по телевизията. Всички те ще бъдат поднесени с характерния тънък хумор на Устата.

След финала на шоуто през май, изпълнителят смята да изненада всички звезди от VIP Brother 3 с парче, в което много от тях ще разпознаят себе си и с това искрено ще се забавляват. Първия випбрадър хит, чиито записи Устата финализира през последните дни, е със заглавие "Бате шефе", кръстен на един от най-колоритните лафове на Софи Маринова в къщата на VIP Brother 3.

Кой ще бъде увековечен в парчето на Устата ще узнаем скоро, след като песента направи своята официална премиера в родния радиоефир.