Американците луднаха по нова разновидност на американския футбол, която се състои от секси жени по бельо и стандартната топка, но надали някой гледа нея. Състезанията стартират през есента, а името на лигата е Lingerie Football League, в която секси мадами ще отбелязват тъчдаун... по бельо.

Гениалната идея е заимствана от "Lingerie Bowl", популярното шоу на полувремето на финала на мъжкото първенството - "Супербол". Зрелището бе показано на света за пръв път през 2004 г.

10-те отбора ще са съставени от по седем състезателки вместо 11, каквато е стандартната бройка в професионалната футболна лига за жени. Те ще играят на големи стадиони в лига, която организаторите се надяват, че ще предизвика огромен интерес сред мъжката половина на населението.

И докато мнозина се чудят дали това не е шега, LFL всъщност е съвсем реална. Концепцията е вдъхновена от успеха на спортисти като бившата тенисистка Анна Курникова, чиято "продаваемост" е огромна, въпреки липсата на големи професионални постижения.