За много от вас името на Обри О' Дей може би е съвсем непознато, тъй като блондинката е известна повече със сексапилния си вид, отколкото с музиката, която прави.

Обри е родена на 11ти февруари 1984 година в Сан Франциско, Калифорния и подобно на много други момичета става известна чрез най-големия музикален канал в Щатите - МTV.

През 2004-та г-ца О'Дей взема участие в реалити шоуто Making the Band 3, продуцирано от самия Пи Диди, което се излъчва по телевизията.

След това тя става част от групата Danity Kane, която прави своя дебют през 2006та година. Формацията набира популярност и отива на турне с Кристина Агилера и Pussycat Dolls.

Първият и албум излиза 2006 година в Билборд 200, и то на първа позиция.

През 2007ма тя се нарежда на 81-во място в класацията на най-горещите жени на списание "Мaxim".

2008-ма е особено успешна за Обри, защото тогава тя създава своя собствена модна линия Heart on my Sleeve. Продължава да се появява и в различни епизоди на Making the Band 4.

Същата година групата Danity Kane издава своя собствен 2-ри албум, който включва хитовете "Damaged" и "Bad Girl".

Блондинката е известна и със скандалните си изказвания, едно от които е, че Джена Джеймисън я възбужда и обича да маструбира, гледайки футболни мачове.

О'Дей е заявявала нееднократно, че е с лесбийски наклонности, което малко противоречи на големия брой еротични фотосесии, в които се е снимала, и които са предназначени за известни мъжки списания.

Представяме ви поредната й предизвикателна фотосесия за Maxim.