Всички знаем колко голям ефект може да има един повдигащ сутиен, за да подчертаем цепката на бюста. Но знаете ли, че има начин да направите гърдите си да изглеждат по-големи и чрез грим? Това всъщност е един наистина ефектен, бърз и безболезнен начин да се сдобиете с по-големи (на вид) гърди.

С бума на имплантите в Холивуд напоследък, този трик не е толкова широко използван, колкото някога е бил. Но все пак още се използва при специални случаи (особено за премиери на филми и шоута по награждаване), за да снабди момичетата с плоски гърди със съблазнително голям бюст.

Хубавицата Кийра Найтли е перфектният пример за ефекта от приложението на този увеличаващ метод. Въпреки че е красива и много женствена, природата не я е надарила с особено големи гърди. Но в "Карибски пирати", героинята на Кийра - Елизабет Суон, показва завидно пищен бюст.

"Гримьорите нарисуваха гърдите ми за филмите, което е забележително, защото е един вид умираща форма на изкуство - в миналото са имали цели отдели в студиата, които са се занимавали с гримиране на гърди.", споделя актрисата. "И аз направо се влюбих в новия си бюст! Защото това беше първият път в живота ми, когато имах големи гърди, без да се налага да си правя операция!".

Не е толкова трудно да създадете по-голяма цепка между гърдите си с грим. Имате нужда само от малко бронзова пудра и друга, по-светла пудра. Ето и тайната на холивудските гримьори - стъпка по стъпка.

1. Сложете сутиена си (ако е повдигащ, още по-добре) и, ако е възможно, се облечете. Сложете нещо, което да предпази горния край на блузата или роклята ви, например кърпа за лице или дори малко тоалетна хартия.

2. Нанесете по-тъмния цвят пудра в областта ниско по средата на гърдите ви и между тях. Прелейте цвета нагоре и навън V-образно и следвайте естествените извивки на гърдите.

3. Вземете по-светлата пудра или сенки за очи в бял или светло златист цвят и нанесете върху горната половина на гърдите. Не използвайте прекалено много и избягвайте пудрите , които са твърде блестящи. Прикрепете добре към кожата с гъбичка за грим.

4. Погледнете се в огледалото и проверете дали гърдите ви изглеждат достатъчно големи. Ако не, сложете още тъмна пудра в центъра, за да подсилите и уплътните цвета. Все пак, когато имате съмнения, по-добре излезте с по-малко такъв грим, отколкото с повече.

Ще се изненадате колко лесно се постига ефектът. Следващия път, когато излизате и сте облечена в рокля или блуза с дълбоко деколте, вече знаете как да си направите онази сексапилна цепка на бюста.