В студиото на телевизионния таблоид „Горещо", тази събота, 6 март, специални гости са една от най-успешните италиански порно звезди - Еделвайс и съпругът й - българският фотограф Алекс Ломски. Предаването подготви уникален телевизионен експеримент - за пръв път в българския ефир се прави отливка на гърдите на порно звезда

Двамата се влюбват от пръв поглед на българското черноморие и от тогава са заедно. Еделвайс остава Алекс в България, а по-късно двамата заминават за Италия. Първите си стъпки на еротичната сцена Еделвайс прави в еротичен театър в Рим, когато решава, че може да танцува по-добре от момичетата там. Управителят се съгласява тя да излезе пред публиката и да танцува.

С изпълнението си Еделвайс впечатлява всички присъстващи и най-вече бившия съпруг на легендарната Илона Сталер - Чичолина, който веднага й предлага работа. Скандал в телевизионното предаване, в което работи, изстрелва Еделвайс в центъра на общественото внимание. Следва малка роля във филм на един от най-известните италиански комедийни режисьори, красавицата се насочва към филмите за възрастни от чисто любопитство.

„Беше ми интересно да пробвам!... Но бях вече достатъчно известен персонаж, за да съм в позиция да поставям условията!", разказва тя.

Съпругът й Алекс е плътно до нея. Дори участва заедно с нея в порно филм.

„В интерес на инстината друг българин, който да прави това няма - доколкото знам!", казва Алекс и признава, че причината е била да задоволи любопитството и егото си.

„Ок, имам и аз филм!"

Съпругът на Еделвайс признава още, че се възбужда, когато я гледа в горещите сцени с други мъже. Според половинката му повечето мъже имат такава фантазия - да видят жените си с друг мъж.

„Горещо" представя и ексклузивно интервю с Никол - модел и водеща на играта в предаването „На кафе". Оказва се, че за 21-годишната красавица телевизионната кариера и моделството не са всичко - тя завършва с отличие математическа гимназия и като частна ученичка английска гимназия, в момента учи финанси, работи на две места и иска да се занимава с икономика. Никол е споделила, че никога не би се омъжила за негър.

По повод скандала с Николета Лозанова, Никол признава, че е чувала за съществуването на каталози с цени на манекенки от мъже, които лично са ползвали услугите им.

„Честно казано ми се е случвало да ми се обадят от агенцията и да ме предупредят, че са ме търсили заможни хора - даже от Парламента... Всяка една от жените, които са по-популярни или излъчвани по телевизията, излизайки по заведенията привличат внимание по някакъв начин. Всяка една от тези жени е търсена от такива хора!", признава красавицата.