Баскетболистите на Левски бяха наградени днес от собственика на клуба "Велдер груп" за първото място в турнира за Купата на България. На тържество в столичната зала "Универсиада" президентът Иван Джиджев връчи на треньорския щаб и състезателите пликове с паричната награда и стилен часовник Tissot. На него е инкрустиран надпис - "Купа на България 2010"

"Много сме щастливи, когато имаме подобни поводи за среща. Спечелената Купа на България е доказателство, че клубът работи в правилната посока. Още от началото на сезона поставихме задачи пред тима и до този момент се движим по план. За нас, като ръководство, победите не са на всяка цена, но сме доволни, когато усилията, които полагаме дават резултат", обяви президентът Иван Джиджев.

Треньорът Константин Папазов благодари на ръководството и на отбора и добави, че се надява това да не е последната среща по такъв повод. Утре баскетболистите на Левски играят срещу Рилски спортист в мач-реванш от четвъртфиналите на Балканската лига. "Сините" имат да връщат пасив от 14 точки, така че двубоят в зала "Универсиада" ще е поредното изпитание за тима.