Честа практика е звездите да се снимат в напреднала бременност и почти без дрехи. Дали намирате това за естетически издържано или не, е право на личен избор. Едно обаче е ясно - когато става дума за Моника Белучи фактите са на лице. А именно - с голям корем или не, тя е все така прекрасна.

Италианката е на корицата на априлския брой на Vanity Fair, като на снимката ясно се вижда напредналата бременност на актрисата. Тя позира за престижното списание показвайки корема си, така както преди години направи Деми Мур. Моника обаче предпочете да остане малко по дискретна, като позира в черен сатенен комплект и разкри само част от корема си.

В откровено интервю за изданието Моника споделя за това как се е решила на второ дете, след като години наред твърдеше, че със съпруга й - Венсан Касел - искат да имат само едно:

"Хората ми казваха, че ако искам да имам две деца, то най-добре е да не чакам много време, а да забременея веднага след раждането на Дева, но аз не се чувствах готова. Когато това чувство се появи, надявах се веднага да успея да зачена.

Не се наложи да се подложа на терапия и може би, че баба ми е имала дете на 47 г. е някакъв знак. Въпрос на късмет. Ако имах проблем със забременяването, щях да съм една от многото", споделя актрисата.

За съпруга си Моника споделя, че никога не е бил толкова мил и грижовен към нея до сега:

"При тази ми бременност той е по-мил с мен дори и от времето, когато очаквахме да се роди Дева ( сега на 5 години). Чувствам, че започвам да го обичам все повече и повече, защото той израсна пред очите ми - от 28-годишно момче, сега той е зрял мъж, който умее да поема отговорност. Дева се нуждае от него толкова, колкото и от мен.

Винаги съм си мислела, че ако нещо стане с мен, Венсан ще знае какво да прави с дъщерите ни. Една жена винаги може да каже "сама направих детето си", но да имаш партньор до себе си помага много и на жената, и на детето", казва още Белучи.

Очаква се детето да се роди през май, като най-вероятно Моника ще избере Италия, за да извърши процедурата.