Само пет дни след старта на шоуто претенциите, които проявиха Леомани още преди влизането, достигнаха своя връх. Массимо вдигна грандиозен скандал на Big Brother заради парите, които получава семейството му.

Въпреки, че бяха определени за най-заможни сред съквартирантите, „италианците" не престанаха да недоволстват от размера на месечното им възнаграждение. 2500 лева изглеждаха на Массимо достойна сума за ден или най-много за седмица. Свикнали на луксозен и разточителен живот Леомани не се и замислиха за какво могат да похарчат парите си, докато са в къщата. Те просто искаха да ги притежават, при това колкото се може повече.

По време на лайфа, в който участваха родителите на Ива, Цветелин и Ванеса, Леомани сътвориха грандиозен скандал, в който Массимо крещеше, заплашваше и обиждаше. Това доведе до крайното решение на Big Brother да им позволи да напуснат къщата, с което създаде прецедент във формата.

На излизане от къщата Массимо обиждаше продуцентите и хора от екипа. Нагруби съпругата си, която се разплака в колата на тръгване от къщата на Big Brother Family. Италианецът се интересуваше само от това да получи парите си, заяви, че не се интересува от това, че нарушава правилата и пожела самостоятелна кола, с която да пътува.

Скандалът и високият му тон разстроиха и малката Вивиен. Массимо грубо издърпа от ръцете й личните си вещи, коrто разпиля пред пуснатите фарове на колата, за да провери дали нещо не липсва.

Цялата ситуация постави Кристияна в изключително неудобно положение. След първоначалния шок тя започна да се извинява на екипа за поведението на съпруга си. Массимо категорично отказа да гостува в студиото на Иван и Андрей, където изгонените съквартиранти ще дават първите си интервюта.

Кристияна предположи, че тази нощ Массимо ще прекара в казиното на някой хотел, където ще се донапие и ще похарчи голяма сума пари. По-късно разбрахме, че той е хванал такси и е отпътувал за Варна.

Мечтата на Кристияна да събуди в Массимо бащински чувства и да даде шанс на дъщеря си да прекара време със своя баща,  завърши със сълзи, но не от радост.