Американският бизнес-консултант Стивън Питърсън ще гостува в ботевградската библиотека утре. Той ще изнесе семинар на тема: Какво представлява истинската ефективност и кака да повишим своята, за да оставим нещо наистина съществено след себе си? Семинарът представлява цялостен принципен подход за изграждане на балансирана и успешна личност, както и за разрешаване на проблеми в професионалната и личностната сфера.
Лекторът Питър Стивънсън е от Минеаполис, Минесота. Той е с богат опит в областта на малкия и среден бизнес. Дълги години управлява своя компания със софтуерни продукти с над 300 служители. След като се запознава с книгата на Стивън Кови – “Седемте навика на високоефективните хора”, решева да проведе семинар на тази тема сред своите служители. Всички единодушно решават да започнат да прилагат посочените принципи и резултатите не закъсняват. Компанията се преобразява напълно. Днес Питър Стивънсън споделя своя опит.
Организатори на семинара в Ботевград са Сдружение “Интегра БДС” в партньорство със списание “Мениджър”, “Тен Сенсис” ЕООД и Маргарита Кирова – председател на Общинския съвет и на настоятелството при Народно читалище “Христо Ботев” в Ботевград.
На семинара ще присъстват предимно представители на бизнеса в общината, съобщи Десислава Чалъмова от Сдружение "Интегра".