Гого се завърна от лечението в Израел, състоянието му е стабилизирано. Това съобщи за Информационна агенция КРОСС синът на изпълнителя от „Фамилия Тоника" Георги Найденов. „Не са му присадени стволови клетки защото според лекарите в Израел, това не е необходимо", поясни Найденов. Проведено е друг вид лечение и състоянието му в момента е стабилизирано т.е. оттук нататък болестта не може да се развива, допълни синът на Гого и припомни, че преди да замине състоянието му се е влошавало с всеки изминат ден.

„Стабилизирането беше първата ни цел. Професорите дават гаранция, че са спрели развитието на болестта, но за пълното излекуване е необходима физиотерапия, за да се възстановят мускулите". Найденов каза още, че до преди дни Гого е потъвал в плувен басейн,  сега вече може да се задържа на повърхността на водата защото успява да движи краката си.
Лекари, които се занимават с лечението на този вид заболяване ще организират след няколко месеца експериментален курс за лечение в Израел. Гого се надява да бъде включен в този курс и дал съгласие да участва в този експеримент независимо, че има известни рискове, тъй като не са ясни всички възможни странични последствия. „Целта на експерименталния курс е да се възвърне първоначалното здравословно състояние на Гого", съобщи синът му.
След около 10 дни обичаният изпълнител от „Фамилия Тоника" ще даде пресконференция, за да благодари на всички за финансовата и морална подкрепа.