Лекари забраниха на Черил Коул да прави секс, докато не се възстанови напълно от болестта малария. Певицата била изписана вчера от болница, за да продължи лечението си в домашни условия.

Докторите обаче не пропуснали да съпроводят Коул с предупреждение да избягва да прави каквито и да било действия, които могат да й вдигнат кръвното налягане - включително секс.

"Черил успя да събере достатъчно енергия, за да се разкикоти, когато и бе съобщена новината, че не трябва да прави секс. Това е последното нещо, което би й дошло на ум. Също така я предупредиха да избягва да пие алкохол през следващите седмици", коментира близък на изпълнителката.

В началото на тази година Черил се раздели със съпруга си Ашли Коул и според слухове, тя била на тайна романтична почивка в Танзания с новата си половинка танцьорът Дерек Хоул, когато се разболяла от смъртоносната болест.

Според друга мълва Черил била и в интимни отношения със звездата от Black Eyed Peas will.i.am, който бил много разтревожен за здравословното състояние на певицата и непрекъснато звънял на майка й и на Дерек, за да пита как е тя. will.i.am също така не спирал да изпраща огромни количества цветя за изпълнителката.