Слави Трифонов ще изкара над 3 милиона долара от предстоящото си "американско" турне.

Дългия ще пее в 6 града в САЩ и Канада, като се хвали, че е наел зали с по минимум 5-6 хиляди места. При обявената цена на билетите от 40 до 90 долара, това означава приходи между 3 и 4 милиона.

"ШОУ" научи, че ако Трифонов и хората му успеят да напълнят залите, както се надяват, ще предприемат и европейско турне.
Тази новина доналя масло в огъня на клюката, че дните на Слави в bTV са преброени и наесен договорът му няма да бъде подновен. Явно подготвен за този вариант, Дългия вече е намерил начин да осигури себе си, бенда, актьорите и балета.

Запознати пък разкриват пред "ШОУ", че има още една причина за задокеанския воаяж на най-богатия български шоумен. Според тях той ще се срещне с управителите на офшорните си фирми, регистрирани в щата Делауеър, за да се информира за актуалното си имуществено и имотно състояние.

Още една клюка долетя тези дни от лагера на Слави. Оттам твърдят, че той (вече) не спи с омъжената балерина от "Магаданс" Илиана Цанева, а с колежката й Мартина. Червенокосата варненка била изгонена за известно време от балета на Дългия, а след това странно била върната, което е прецедент за момиче, което веднъж напусне шоуто.

Бившата гимнастичка Мартина, която бе студентка в НСА, имала реномето на лека жена, която в името на парите и славата скачала в леглата на различни богаташи, твърди сайтът на Бареков.