BlackBerry Bold White 9700 стъпва и на българския пазар. Удобният бизнес телефон ще допълни белия продуктов каталог на М-Тел.

Това лято компанията наложи трайно белия цвят. Освен телефони с марка BlackBerry, М-Тел представи и собствена марка преносим компютър M-Tel Light Book, също в бяло.

Елегантният смартфон BlackBerry Bold White 9700 пристигна у нас с голям набор от възможности. Той гарантира постоянен достъп до електронната поща и пълна синхронизация с календара в офиса.

Снабден с 3,15 мегапикселова камера, телефонът запечатва всички важни моменти, които с лекота и изключителна бързина могат да бъдат споделени.

Поредното бяло бижу на BlackBerry е готово да ви забавлява и в свободното време като осигурява достъп до безплатните приложения ICQ, Yahoo Messenger, BlackBerry Messenger, Google Talk, MSN Messenger и др. Доказал се като телефон от ново поколение, BlackBerry Bold White се грижи и за социалните контакти във Facebook, Twitter и Flickr.

BlackBerry Bold White се предлага на цена от 829 лева в брой или за 71,88 лева на месец с двугодишен договор и тарифен план BlackBerry Unlimited.