Вечният Юлиан Вучков се завръща в ефир тази вечер. Канал 3 приюти професора, който от 20 часа ще е в бойна готовност за емблематичното си предаване "Времена и нрави", продължаващо до 22,30 ч.

"В първата част анализирам всеки спектър от живота, втората е за разговор с публиката, а в третата ми гостува прочут човек. Приоритет са лекари и хора на изкуството", разкри Вучков пред "Стандарт". Строгият моралист вече бе отлъчен от "Скат", ББТ и ТВ2. Вучков и по-рано, и сега има категорично условия - никой да не го цензурира.

Телевизионната легенда е набрал скорост, тъй като само преди дни издаде и мемоарите си - след общо 26 книги и стотици телевизионни предавания. В тях култовият професор си спомня и разсъждава за българската действителност през последните две десетилетия.

Книгата е цели 500 страници и атакува политика, право, медицина, образование, литература, наука, премиери и президенти. Вучков не е пожалил и колегите си от медиите. Неслучайно само за два дни, при това почивни, на сергиите по "Славейков" са се похарчили 50 броя.