Пазач в затвора, където лежи поп иконата Джордж Майкъл, твърди, че изпълнителят имал склонност към самоубийство. Мъжът, пожелал да остане анонимен, издал пред медиите, че певецът бил преместен в килия с постоянно видео наблюдение, за да не посегне на живота си, научи "Блясък".

„Хората, които следяха психическото състояние на Джордж Майкъл още от влизането му в затвора, ни предупредиха, че емоциите му са нестабилни и има голяма опасност той да изпадне в депресия. Казаха ни, че ако това се случи, той може да се опита да се самоубие", заявил пазачът.

Той допълнил, че в момента Джордж Майкъл разполага с всички удобства, които може да му осигури персонала в пандиза. „Въпреки че леглото му е отрупано с възглавнички, а в килията си има и телевизор, той е страшно нещастен. Твърди, че не е в депресия, но не успява да заблуди надзирателите си", издал мъжът.

Припомняме ви, че Джордж Майкъл влезе в затвора на 14-и септември, след като бе осъден да прекара на топло 8 седмици, заради шофиране след употреба на алкохол и наркотици.