Малките състезатели по таекуондо от ботевградския клуб Таек Кион на възраст от 9 до 14 години спечелиха общо 20 медала - 2 златни, 4 сребърни и 12 бронзови, от юбилейния турнир в Севлиево по случай 20 години от този спорт в града за купата на Идеал Стандарт.

 Един от златните медалисти е Габриел Витков, който стана първи на форма и спечели бронз на спаринг в категория до 30 кг. Второто златно отличие извоюва Теодора Николова до 14 г. на спаринг в категория над 55 кг, където тя е абсолютен фаворит вече няколко години.

Със сребро са Преслава Николова на спаринг до 55 кг и Валентин Димитров на форма. Бронзови медали спечелиха Виктор Миланов - на форма и на спаринг до 42 кг, Василена Тодорова с бронз на спаринг до 47 кг, Станимир Христо с бронз на спаринг до 47 кг. Отлична техника показа и Валентин Димитров, въпреки че не можа да се класира в тройката.

Това състезание е първото за деца от новата състезателна година и показалите добри резултати в него ще вземат участие в международния турнир за деца, който ще бъде през декември в Благоевград. Треньорът Борислав Витков изазва личната си благодарност на директора на СОУ Христо Ясенов Етрополе - г-н Христо Андреев, който предостави училищния автобус за състезателите на клуба. Голяма подкрепа оказаха и родителите, като осигуриха горивото за транспорта.