Биологично активните добавки (БАД) на корпорация „Тянши Лимитед”, Китайска Народна Република, вече можете да  намерите и в Ботевград. БАД „Тянши” се ползват с високо доверие и много добър прием в над 190 държави в света. Целебните свойства на БАД се определят от уникалния им състав, разработен на основата на древни китайски и тибетски рецепти, някой от които са на около 5000 години, с прилагане на най-нови биоинженерни технологии на производство. Съдържат балансиран набор от витамини, микроелементи, природни антиоксиданти и други редки биологично активни вещества с мощно антистресово, оздравително действие. Благодарение на специфичната технология на изготвяне, съдържанието им в непокътнат вид достига до всички „ъгълчета” на организма, за да обновява и възстановява повредените клетки. БАД възстановяват енергийния баланс в организма на човека, активизират природно заложените жизнени сили, регулират имунната система.
Методиката  на прилагане за постигане на подкрепящото и оздравително въздействие е основана на принципа на древнокитайската медицина –  да мобилизира  всички ресурси в човешкия организъм за възстановяване на загубеното равновесие, да регулира и съхранява  енергията в него, да поддържа енергийния баланс и хармония.
Някои от наградите на „Тянши”:
-1997г. - на конференцията в Ню Йорк „Световно известни изобретатели, предприемачи и инвеститори” прахът „Тянши” с високо съдържание на калций е награден със златен медал „За високи оздравителни свойства на продукта”;
-2001г. - Руската академия по естествени науки награждава „Тянши” със златен медал Мечников „ За принос в оздравяването на нацията”;
-2002г. в Берлин корпорация  „Тянши” е обявена за ексклузивен доставчик на оздравителни продукти на ООН;
-2002г. на Международна изложба на нови промишлени технологии в Кипър на продукцията на „Тянши” е присъден златен медал в областта на лечение и терапия на онкологичните заболявания;
-2006г. продукцията на „Тянши” става победител в международен конкурс за разработване на екологично чисти продукти, организиран от ЮНЕСКО и е награден с медал и диплома.
Според оценката на Международната кредитна банка, корпорация „Тянши” получава степен АА.

Повече за продуктите на “Тянши” може да научите на благотворителната лектория, организирана от Фондация „Съвременност”. Тя ще се проведе на 3.11. /сряда/ 2010 г от 17 часа в офиса на организацията, който се намира в сградата на Бизнесцентър, ет. 2, офис 11 / под Дирекция “Бюро по труда”/.
Лектор ще бъде Инеса Попова, представител на „ТIENS BG”. По време на лекторията  ще бъде демонстрирана уникална апаратура на корпурацията.

Организаторите ще бъдат благодарни на всички, които предварително заявят желанието си за участие на тел. 0723/ 98765; GSM 0887710744; e-majl:info@eurocenter-bg.org.
Презентацията е изготвена по материали на ТIENS BG.

Янка Александрова