Ако питате фолк певиците дали има война между тях или цари приятелство, те с усмивка ще ви отговорят, че конкуренцията е градивна, културна в рамките на допустимото! Годишните музикални награди на "Пайнер", които ще се състоят на 23-февруари, обаче вече излъчиха своите номинации и най-желаната категория "певица на годината" хвърли мощна бомба  във фирмата на димитровградския бизнесмен.

Интригата в "Пайнер" се завъртяла  около отпадналите имена в списъка. В началото за приза се спрягали девет певици: Галена, Емилия, Мария, Елена, Андреа, Преслава, Райна, Цветелина Янева и Анелия. Изведнъж обаче отпаднали Райна, Мария, Цветелина Янева и Андреа и била добавена Джена. Промяната настроила отпадналите певици доста негативно към самото събитие и другите си колежки и всички злобно коментирали, че цялата работа е нагласена, за да спечели Галена.

Въпреки оправданията на организаторите за избора им на претендентки в категорията  "Певица на годината", обидените дами не спирали да съскат срещу претендентките и се наканили да предприемат сериозни мерки.

"Тая е харизматична като фризер, а феновете й са една каруца хора", подмятали по адрес на Джена нейните колежки. За Галена пък се коментирало, че не е толкова кадърна, колкото имала богат спонсор в лицето на мъжа си.

Най-бясна била Мария, на която й писнало да се разминава с наградата. "Извадих толкова хитове, хвърлих куп пари за клипове и реклама, а сега ме изкараха, че не мога да пея на живо и хората не ме обичат", жалвала се отчаяната Мария и сериозно обмисляла да напусне фирмата и да гради солова кариера като ДесиСлава.