Гримьорът на популярни личности Мис Бони откровено оплю фолкпевицата Алисия и обяви, че няма как тя да диктува модата, съобщава kliuki.bg. Той разкритикува и много други популярни лица в българския шоубизнес.

"Откога г-жа Алисия, която има два парцала в гардероба си, е модна икона? Докато една жена има мустаци, не може да се представя за модна икона. Алисия ходи малоумно гримирана в сутрешните блокове. Нейната болка е, че са я изоставили", коментира Мис Бони, според когото бившата половинка на Валери Божинов е една от най-зле нагласените български звезди.

Той се присмя и на Деси Тенекеджиева, която „носи грима върху лицето си като боя за обувки" по неговото мнение. „Навремето така гримираха - с червило и белило младите циганки на пазара за булки. Тенекеджиева ходи с лош макиаж, защото най-вероятно самата тя се гримира". За Петя Буюклиева Мис Бони казва, че тя има прическа като икебана, а гримовете на певицата са подходящи за Хелоуин.

Гримьорът дава съвет и на друга наша попфолк звезда: „Преслава, когато носът ти е забит в устата и имаш ужасни вежди, не може да се появяваш с коса на баничарка по улиците", поучава гримьорът и съветва чалгаджийката да си купи хубави скъпи слънчеви очила, които да крият веждите й гайтани.

Мис Бони не пропусна и Ивана, която на времето е била негова клиентка. „Идва ден и всеки решава, че може да се гримира сам. Обаче не може! Ивана е страшно магнетична, но сега не може с грим да докара тази привлекателност."