Холивудският екшън герой Долф Лундгрен, който често пребивава у нас, е решил да се раздели с жилището си на Слънчев бряг, макар да е на загуба с продажбата. Актьорът си закупи имота на морето през 2007г., когато бе очарован от страната и жените ни и брои 70 хил. евро за студиото на брега на морето, пише агенция БЛИЦ.

В момента блондинът е обявил мястото за продан пред няколко агенции за имоти в региона на цена от 45 хил. евро. Той се консултирал с брокери, които го уверили, че повече пари не може да се вземе.

Преди две седмици личният агент на актьора се е свързал с агенциите и е съобщил условията по продажбата. Като основна причина за това решение е било посочено, че звездата не използва жилището си от 3 години, а освен това плаща и по 4 хиляди евро на година за т.нар. пропърти мениджмънт - поддръжка и охрана на имота. Според различни източници годишният доход на Лундгрен е между 6 и 8 милиона долара в зависимост от ангажиментите и проектите, в които участва.

Долф остава с още един имот в България - на Св. Влас. За него актьорът не е броил пари, а го получи подарък след участието си на състезание по ММА в курортното селище.