Преди време в шоуто на "Иван и Андрей" вратарят на "Твенте" Ники Михайлов призна, че жената до него е Алисия. После се появиха слухове, че тя го е зарязала заради вносител на козметика, но това си остана в сферата на фантазиите.

Михайлов не се страхува да каже, че се чувства добре с настоящата си половинка и тя може да се окаже жената на живота му.

"В момента съм много щастлива и ценена. За първи път се чувствам толкова желана и обичана", каза от своя страна фолкпевицата, чийто живот от година насам е истински сапунен сериал.

Поведението й на двамата породи слухове, че готвят сватба. Според най-смелите преположения, нещата между тях са много сериозни и те ще се оженят през лятото. Михайлов дори мечтаел за дете и навивал й Алисия.

В другия лагер при Божинов и Николета нещата също изглеждат розови. Двамата са сълзливо влюбени и често го демонстрират.

Но Алисия, както и всички разбиращи поне малко от футбол, са категорични, че плеймейтката влияе пагубно на футболиста. Алисия посъветва бащата на сина си вместо постоянно да демонстрира любовта си към Николета, да се заеме с кариерата си.

"Тя е като земетресението в Япония - пълна разруха! Николета си постига целта - минава през всичко на всяка цена. Не мисля, че е страшна гордост да разделиш едно семейство и да отделиш детето от баща му, но тя точно това направи. Още по-грозното е, че даде гласност на глупостта си", отсече фолкаджийката.

Николета пък смята да отвърне на удара жестоко, като се омъжи за Божинов, преди това да сторят Алисия и Михайлов, казват от blitz.bg.