Днес баскетболистът на Черноморец  Кирил Райков навършва 24 години. Тази вечер рожденикът ще спретне  купон в апартамента си в Бургас. Партито обаче ще бъде скромно заради утрешния двубой в зала Бойчо Брънзов между сегашния му тим и Тунджа Ямбол от последния кръг на редовния сезон на НБЛ.

В него обаче Кирчо няма да вземе участие заради контузията в глезена, която получи по време на гостуването на Спартак. За радост тя не се оказа сериозна - няма нито счупване, нито разкъсване. Така  разчетоха рентгеновата снимка медиците и в Плевен, и лекарят на Лукойл Академик д-р Юли Белев. Още в неделя продуктът на школата на Балкан ще започне процедури под наблюдението на физиотерапевта на шампионите Васил Василев.

Един от армаганите за днешния му рожден ден бе двупосочен самолетен билет София - Бургас, подарен му от неговата приятелка Лили. Двамата блестяха по време на Коледния купон на Балкан. Месец по-късно Кирчо, който тази година завърши НСА - специалност баскетбол, премина в Черноморец, където направи много силен полусезон с екипа на бургаския тим.

Снимка: botevgrad.com