Изглежда, че работохолизмът се превръща в болестно състояние за актьорите от „Стъклен дом". Най-напред Луиза Григорова остана без парти за рождения си ден, заради изпити и участия в театрални постановки, а сега и Калин Врачански се оказа сам на личния си празник.

Актьорът бил толкова зает през целия ден на 9 юни,когато беше рождения му ден, че не успял дори за малко да се види с близки и приятели, а приемал само обаждания и есемеси по телефона. "Работя от сутринта", признал актьорът пред репортер на вестник „24 часа".

Освен че се оказа без подаръци, актьорът, който вчера имаше 30-годишен юбилей, май в крайна сметка е останал и без приятели на празника, пишат от kliuki.bg. Колегите му от сериала също се отказали да организират парти, защото снимките на новия сезон още не са започнали, а актрисата Яна Маринова благоразумно се въздържа да му спретне купон-изненада, въпреки голямото си желание.

До последно актьорът не можел да реши как да организира времето си, за да успее да се види с близките си. Що се отнася до бъдещите появи на Калин в сериала, след като героят му потъна във водите на язовир Искър, ще бъде интересно да се разбере дали на есен отново ще се върне в ефир.