Една голяма шестица прибави Кали в своята студентска книжка тези дни, от изпита по Педагогическа психология. Певицата е студентка в трети курс по специалността "Философия" в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Така ученолюбивата изпълнителка взе две години от следването си за една, а същото обещава да повтори и догодина. Сега Кали се е отдала на домакинстване и избор на оригинално обзавеждане за своя нов дом край морето. Певицата, заедно със семейството си, ще бъде чест гост в Приморско, където възнамерява да се пресели за лятото.

Знаем голямата й страст по ските през зимата, но за първи път Кали сподели, че не по-малка е тръпката и при спускане по вълните. Водните ски са провокацията, която я зарежда с много адреналин, а след тях следват още екстремното каране на АТВ и бъги. Освен Кали в морето са влюбени и мъжете на живота й - Марк, Георги и Тони, които също с нетърпение очакват приключенията. За големия й син Георги това ще бъде карането на сърф и джет, а за малкия Марк - първите опити да плува в морето.