"Александър ме би. Плаши ме с нож, " разказала пред разследващите 27-годишната Антония Петрова, станала известна като Мис Крокодил.

Носителката на титлата "Мис България 2009" беше отвлечена от бившия си годеник Александър Бередин във вторник вечерта с бял джип "Мерцедес ML", докато вечеря с рапъра Андриан Рачев - Румънеца в ресторант в столичния квартал "Бояна".

Криминалистите заварили Антония да трепери на задната седалка на тузарския джип, увита в одеяло. "Не че й е било студено, просто руснакът е разкъсал горните й дрехи и ги изхвърлил през прозореца. На практика е била гола до кръста", пише "Телеграф".

По пътя край Ихтиман вбесеният от ревност Бередин изхвърлил парцалите, които по-късно униформените открили да се въргалят в канавката. Мис Крокодил разказала, че 46-годишният чужденец е удрял, докато шофирал.

"Плашеше ме с нож", оплакала се настоящата юристка. За да не се обади на никого, Александър изключил двата й мобилни телефона. Преди да се усети обаче, Петрова успяла да набере майка си Ана, която заедно с татко й Иван Петров алармирали полицията.

От 1 до 6 години затвор заплашват руснака Александър Бередин, който във вторник вечерта отвлече бившата си годеница Антония Петрова- Мис "България 2009 г. Това съобщиха пред БЛИЦ от Столичната дирекция на полицията.

Бившият любовник на миската Антония Петрова е обвинен по член 142, алинея 1 от Наказателния кодекс. Според него, "който отвлече лице с цел противозаконно да го лиши от свобода, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години".