Гологлавият мачо ще се присъедини към мегапродукцията „Непобедимите 2", която се снима у нас, твърди филмовото издание Starzlife. Според сайта Вин щял да се превъплъти в образа на тайнствения персонаж Тимонс.

Кинаджийският сайт bzfilm.com обръща особено внимание на това как се чувстват останалите холивудски звезди, които вече се развихриха у нас.

Чък Норис, който не е от най-разговорливите, написа във Фейсбук сравнително подробно своите впечатления от България:

"Привет на всички. Вече от седмица работим върху снимките на „Непобедимите 2". Нещата са перфектни. Появи се сняг, което може да ни изправи пред известни предизвикателства и промени в плановете ни. Стига да имам време, ще ви пиша още неща за България и снимките. Останете си със здраве от нас - Чък и Джена О'Кери" (настоящата съпруга на актьора, от която има две деца - бел. ред.).

Норис се е проявил и като фотограф и е сложил в профила си две снимки от хотела си, докато е бил в София. Макар и с не особено добро качество, на едната се виждат кубетата на храм-паметника „Александър Невски", а на другата бившия партиен дом.

 

Жан-Клод ван Дам, който играе един от лошите в „Непобедимите 2", е във възторг от работата си със Силвестър Сталоун. В профила си във Facebook Ван Дам написа: „Боже, битките ни със Силвестър Сталоун са паметни! Този човек изглежда невероятно и е в перфектна форма. Бог да го благослови!".

Едно от нещата, които Ван Дам мечтае да направи, докато траят снимките на „Непобедимите 2", е да има общи сцени с легендарния ММА боец Ранди Кутюр. Идеята му е двамата да си обменят няколко спаринг техники.