Хитовата криминална поредица на БНТ "Под прикритие" се радва на невиждан досега успех не само в Европа, но и отвъд океана. След като в началото на лятото продуцентите се похвалиха, че новата кримка се посреща с интерес в Европа сега и в САЩ ще следят кървавите приключения на ченгето Мартин в подземния свят, пише "24 часа".

Сериалът беше представен официално на американския пазар по време на American Film Market и към него проявиха интерес от САЩ. От "Ню филмс" - официалния разпространител на сериала обявиха, че вече водят преговори и лентата ще тръгне по няколко американски телевизии от януари догодина, но кои ще са те засега остава в тайна.

Каква е сумата, за която са продадени правата за излъчване на хитовата поредица, не е известно, но генералният директор на БНТ Вяра Анкова и програмният Севда Шишманова заявиха, че са кинопродукта е продаден на много изгодна цена. Също така той ще бъде озвучен на английски и на испански.

Хитовият сериал ще започне своя втори сезон от 20 ноември тази година. Героите ще трябва да се справят с нови предизвикателства, нови битки и с нови врагове. А кои са те ще стане ясно само след няколко седмици.