Рускиня пръснала над 4000 паунда за 100 инжектирания на силикон, за да се сдобие с най-големите устни в света.

22-годишната Кристина Рей била убедена, че тънките й устни я правят грозна, така че решила да ги уголеми в стила на любимата си анимационна героиня Джесика Рабит. Сега маникюристката признава, че е пристрастена и иска да направи огромните си устни дори още по-огромни.

Всяка инжекция струва средно по 40 паунда и е изключително болезнена, но Рей, която живее в Санкт Петербург, Русия, твърди, че нищо не може да я спре.

"Смятам, че изглеждам фантастично и това ме прави щастлива. Понякога непознати хора ми подвикват разни неща на улицата, като например "големи устни", но на мен ми е все едно. Искам да стигна до още по-голяма крайност, искам да изглеждам като анимационна героиня, пристрастена съм към това и ми харесва", споделя младата дама.

Рей винаги смятала, че има прекалено тънки устни и ги сравнявала с тези на жените около нея. "Голямата ми сестра Ира има красиви, плътни устни, а аз обичах огромните устни на Джесика Рабит. За мен тя е идеалната жена. От 4-годишна смятах, че устните ми изглеждат по-тънки от тези на всички останали и реших още, когато бях много малка, да ги уголемя. В Русия през цялото време виждаме реклами по телевизията на силикон и ботокс", допълва Кристина.

На 17 години Рей отишла в салон за красота за първото инжектиране на силикон. "Първият път беше изключително болезнено, но резултатът ми хареса. Знаех, че ще трябва да си направя още много инжекции, за да получа устните, които исках. След това започнах да ги правя редовно", споделя рускинята.

Сега Кристина, която все още няма приятел, намалила инжекциите до една на няколко месеца. "Големите ми устни увеличиха самочувствието ми. Дори родителите ми се радват за мен. Те изобщо не се интересуват от външния ми вид. Някои приятели ми казват, че нямам нужда да уголемявам още устните си, но аз още не съм доволна", допълва Рей.