Не питай, а ме пипай, кус-кус, хапвай бавно. Не слушкай, а ми пъшкай кус-кус, дай по-бързо. Не зяпай, хайде лапай. Изяж ме и наяж се, браво, бебо", гласи само част от поетичното тъпотворение на най-новият хит на чалга певицата. За капак Лияна е снимала към песента нещо, като порно клип, който шокира и най-върлите почитатели на пофолк музиката, коментират в средите.

Часове след като видеото се появи в интернет, дори верните почитатели на Лияна се възмутиха от откровено просташките и порно мотиви в него, а други стигнаха и по-далеч, поствайки гневни коментари срещу развратните кадри в новият клип на братовчедката на Константин в различни интернет форуми.

Сред тях се появиха даже предложения повтарящото се „кус-кус" в припева на чалга тупалката да бъде заменено с „гнус-гнус". В клипа към видеото Лияна е почти гола и интимните й подробности са покрити от оскъден сутиен и гащи.

Чалга дивата пък го играе секси медицинска сестра, лапа слушалките, облизва и ги смуче, а накрая дори лази по земята като в евтина реклама на секс играчки. Уж в опит да спаси пациент , пък дори разкопчава сутиена и възсяда припадналия младеж в култовата поза „ездачка".