Маргарита Иванова – керамик, и Спас Киричев – скулптор ще подредят съвместна изложба в зала „Орханиец” на Исторически музей - Ботевград. На изложбата ще бъдат показани керамични пана, керамични портрети, скулптурни композиции и бронзови рисунки, които авторите са създали през последните две години. Официалното откриване на експозицията ще се състои на 16 януари от 17.00 часа, съобщиха организаторите.
Маргарита Иванова е завършила Националната художествена академия в София,  специалност „Приложно изкуство – керамика“. Работи в областта на кавалетната керамика, монументална и малка пластика. Член е на Съюза на българските художници. Участва в  ръководството на секция „Керамика” при СБХ. Председател е на Представителство на СБХ – Пазарджик. Членува в Дружеството на Пловдивските художници. Участва в редица национални и международни пленери и симпозиуми.
Нейни творби са притежание на частни колекции в Германия, Франция, САЩ , Англия, Италия, Китай и др.
Спас Киричев също е възпитаник на Националната художествена академия. Член е на Съюза на българските художници. Участва в национални и международни изложби и симпозиуми. Има реализирани монументални творби в повече от десет града в страната. Първата си скулптурна композиция създава преди 25 години. Тя е от мрамор и представлява майка, която носи дете на рамото си. Затова я нарича „Майчинство”. Композицията е поставена пред  болницата в Ботевград. Днес може да се види в двора на ОДЗ „Иглика”. 
Спас Киричев е носител на награди за скулптура.