Бившият български национал минава под венчило до края на годината с приятелката си Христина, с която вече си имат дъщеричка. Самият футболист потвърди пред "Стандарт" новината, но отказа да даде повече подробности. Благо разкри, че чеченският лидер Рамзан Кадиров ще кумува на сватбата на Благой Георгиев.

Кадиров е президент на клубния отбор на Благо "Терек" (Грозни) и редовно е на трибуните. Благой, известен повече като Джизъса заради религиозните си татуировки, пък минава за един от фаворитите на боса. Държавният глава на Чечня го затрупва със скъпи подаръци. Така в гаража на българина вече има "Тойота Ланд Крузър" и "Хамър", без да се брои швейцарският часовник за 100 хиляди евро дар от благодетеля.

В Грозни вече гадаят какъв ще бъде щедрият сватбен дар на Кадиров за младоженците. У нас Благо се прочу и с любовните си завоевания, сред които е фолк певицата Лияна, заради която Христина бе в немилост известно време.

Очакваше се на сватбата да кумува близката приятелка на Христина - фолк дивата Алисия и съотборника на Благо - Ники Михайлов, но Георгиев предпочел Размзан Кадиров като по-заможен.