Десетки  участници взеха участие в  турнира по тенис на маса в памет на Данчо Доганов.  Освен с огромния брой достойнства, които притежаваше - и като ръководител и специалист, и като общественик, а и чисто човешки, едно от нещата, с които винаги ще помним Данчо Доганов, е и огромната му привързаност към спорта като цяло, и в частност към тениса на маса, който той практикуваше дълги години.

Както всички досегашни издания, и петото поред бе организирано по идея на общинското ръководство на БСП, което осигури и всички награди за призьорите. Турнирът бе проведен днес във физкултурния салон на началния курс на ОУ "Н. Й. Вапцаров", започна в 8 и половина сутринта и приключи около 3 следобед под вещото ръководство на треньора по тенис на маса Димитър Сталев.

Победителка при момичетата стана Карина Константинова, с подгласнички Християна Тонева и Илияна Иванова. При момчетата първи е Злати Георгиев, победил на финала Августин Мирославов, трети е Цветан Христов. Практически всички участници при децата бяха ученици от ОУ "Н. Й. Вапцаров" и именно от тях преподавателката Димитринка Андреева ще състави отбора за предстоящите ученически игри по този спорт.

Много оспорвани мачове, огромно количество емоции и голям брой участници - 18, имаше в надпреварата при мъжете, които играха до 3 спечелени гейма. Победител стана Николай Василев, който е възпитаник на Димитър Сталев. В оспорван финал Николай се наложи над Христо Киров - Кицката, който зае второто място. На двете трети места са Светли Вълчев от София и неостаряващият Пенчо Александров от Пирдоп.