Българин е наемен убиец в предстоящия филм за Джеймс Бонд "Skyfall". Това е 27-годишният Кръстьо Пеев от Несебър, който повече от година живее в Лондон, пише в. "Труд".

"Не мога да предоставя повече информация, защото съм подписал споразумение за конфиденциалност", лаконично заявил нашенецът.

Предложението към Кръстьо Пеев дошло от кастинг агенция, набирала хора за холивудски продукции. Той обаче констатира, че дотук му се налага да играе само отрицателни герои.

"Skyfall" се очаква да излезе на екран във Великобритания на 26 октомври. т.г. и две седмици по-късно и в САЩ. Тогава Даниел Крейг за трети път ще се превъплъти в култовия шпионин. Той вече участва в "Казино Роял" и "Спектър на утехата".

Нашият Кръстьо, който влиза в един от най-очакваните филми за годината, попаднал в киноиндустрията случайно. Негов познат му предложил да стане статист в индийски филм. Един от кастинг режисьорите го харесал и го поканил в тяхната агенция. След това нашенецът участвал с малки роли в няколко боливудски филма.