С много блясък, изпълнения на Васил Найденов и изискан кетъринг депутатът на "Атака" от софийска област  Николай Пехливанов откри в Банско новото крило на 4-звездния си хотел "Зелен живот".
Със съпругата си Весела, която е собственик на агенция за луксозни недвижими имоти, са собственици на един от най-луксозните комплекси в курорта под връх Тодорка, пише "Струма".

С новата си придобивка  - 200-стаен СПА хотел, фамилията на депутата се утвърди в списъка на богаташите от властта.

40-годишният депутат Николай Пехливанов е строителен инженер, собственик е на компанията “Грийнлайф” (Green Life Property Development). Основаната през 2004 година Green Life е наследник е на бургаската “Билд инвест груп”. Инвеститор е в проекти по Черноморието, основно в Созопол, и в зимните курорти Банско и Пампорово, като клиентите на фирмата са от Русия, Великобритания, скандинавските страни, Полша и Гърция

Николай Пехливанов е носител на наградата "Предприемач на годината в строителството" за 2008 година. За своите ваканционни проекти в Пампорово и Созопол "Грийнлайф" печели две отличия от престижното списание "Homes Overseas" в категорията "Best Development - Bulgaria" за 2008.