На съботното участие на Борис Солтарийски и Гъмзата в пловдивския Планета Пайнер клуб нощните птици се убедиха, че чудеса се случват постоянно.

Гъмзата и Солтарийски взривиха чалгаджии с Du hast на Рамщайн. Двамата от Ку-ку бенд направиха двойна промоция в оборотното пловдивско заведение. За първи път в историята на поп фолк клуб звуча хард рок. Борис и Гъмзата имаха смелостта да изпълнят класиката в жанра Du hast на Рамщайн и то в оригиналния вариант, без нов аранжимент или каквито и да е подобрения, пишат от zvezdno.bg.

Най-голямо учудване предизвикало това, че стотиците в Планета Пайнер клуб не реагирали остро, а дори се изкефили изключително много на песента. Някои от тях дори поздравили подчинените на Слави Трифонов за избора и им благодарили за предоставеното удоволствие да слушат як метъл в Планета Пайнер клуб.

След краткото, но качествено, лирично отклонение, тромпетистът и певецът се върнали към нашенските ритми. Освен обичаните от всички купонджии техни песни - солови, дуетни и кавъри на парчета на Ку-ку бенд и Слави, двамата промотирали и две нови песни.

Едната е вдъхновена от риалитито от Шоуто на Слави и е със заглавие „Умна и красива". Другото парче има култово име - „Любимец на майка ти". В нея Гъмзата и Борко пеят за това как лирическият им герой е любимец на тъща си, а в същото време мърсува с щерка й.