В 10:00 часа днес заместник-кметът Росица Христова откри Третото общинско състезание по мотокрос и офроуд в м. Равнището до Етрополе.
Многобройната публика и състезателите бяха посрещнати от младежката духова музика, която почти през цялото време допълваше настроението на хората.
Всъщност напрежението беше по трасето, където премериха сили в два манша 8 мотористи, 4 деца грабнаха пък сърцата на публиката, а 12-те джипа бяха  атракцията на състезанията.
Победителите:
- Мотокрос – Валентин Роглев от София, Михаил Митов от София и Виктор Захариев от София. Купите на победителите връчи кметът инж. Богомил Георгиев.
- Офроуд -  Павлин Димитров от Ботевград, Радослав Борисов от Етрополе и Емил Цацов от Етрополе. Купите им връчи председателят на Общинския съвет Христо Андреев.
- При децата Светослав Цветанов, Петър Борисов, Марин Маринов, Божидар Тодоров и Стоян Деянов победители не бяха излъчени. На тях и на всички участници в днешното състезание бяха връчени медали за участие.
- Организаторите на състезанието изненадаха кмета инж. Богомил Георгиев с красив плакет.
Чрез снимките се надяваме да се докоснете до много топлата и прашна действителност и напрежението дори и сред публиката в благородната надпревара на смелчаците в днешното интересно и запомнящо се състезание.