Поредната клюка по адрес на Антония Петрова гласи, че тя е изяла първия си семеен бой от съпруга си Александър Бередин. Според зложелатели той бил пиян й нейния опит да му изтръгне чашката с водка от ръцете й докарал небивал побой, а родителите й търсили помощ от съседи.

Антония до толкова се разгневила от тези слухове, че побърза да ги опровергае, като дори приложи снимков материал за доказателство - фотоси от последната им екскурзия преди дни от Охрид, където били с майка й и баща й. Госпожа Бередин дори дебело подчертава, че по снимките не се виждат синини от побой, което доказвало, че тя живее в семейна идилия и не била подложена на системен тормоз.

Ето и коментара на Антония Петрова по случая:



"Мили "журналисти" - жълтурковци, докато съчинявате поредния измислен материал за мен и следващата гнусна лъжа, аз прекарах една прекрасна почивка с моето задружно семейство! Ето ви малко снимков материал, доказателство за това колко съм щастлива и обградена от любящия ми съпруг и родители.

Както се вижда от снимките, докато пишете лъжи, то аз си живея живота: "мъжът ми ме е пребил в къщи" - аз съм на почивка с него и родителите ми в Охрид и дори не съм вкъщи, мъжът ми никога не би ми посегнал и кой нормален човек би склучил брак след 6 годишна връзка, ако беше "жертва на системен тормоз и насилие"; "напил се е и сме се скарали"- той не пие въобще алкохол и не сме се карали; "след първия семеен скандал, родителите ми са се оплакали на съседи" - не сме имали никакви семейни скандали и там където те живеят нямат съседи, или ако имат далече, то не ги познават и не биха се "оплакали" на който и да било за нещо което не е станало, също така ние не живеем с родителите ми, което е нормално, така че разни "баби" не биха могли да знаят какво се случва в дома ми и т.н.

За разлика от вас - хора с болни мозъци, аз работя с факти: нямам белези по коленета и това се вижда от снимките, родителите ми и мъжът ми са в прекрасни отношения. Също така за "доброжелателите" да кажа, че с къщата ни в Драгичево всичко е наред и е непокътната след заметресението и е все така уникална, както си беше. Колкото и да не ви се иска аз съм щастлива и живея добре. Радвайте се и на вашия живот и не лъжете хората в измислени статии или отидете на лекар, по възможност психатър! Няма капка истина в лъжите ви, поне проверявайте къде се намирам докато съчинявате, какво правя и с кой съм! Пожелавам ви поне малко от моето щастие! Бъдете здрави!"