За втора поредна години зрелостниците на ТПГ „Стамен Панчев” получават дипломите си в Исторически музей – Ботевград. Официалната церемония по дипломирането на Випуск 2012 се състоя днес. Тя започна с компютърна презентация, която разказа за училищния живот през последните четири години. После директорът на учебното заведение Соня Малинчева пристъпи към връчване на дипломите и свидетелствата за втора квалификационна степен по специалностите „Монтьор на телекомуникационни системи” и „Оператор на металорежещи машини”. Пръв своята диплома за завършено средно образование получи отличникът на випуска – Теодор Василев. Той се обърна към учителите с думите: „Благодаря ви, без вас нямаше да успея!”. Втора по успех е Рени Микова.
Соня Малинчева награди и класираните на първите три места в тазгодишните Майски професионални празници в учебното заведение. Те получиха парични награди в размер на: 140 лева – за първо място, 120 – за второ и 80 – за трето.
Награди имаше и за зрелостниците, които представиха училището в кампанията „Поколение без дрога” в Ботевград и на кръглата маса „Живот без дрога” в Правец.
Директорът на училището пожела на своите възпитаници да продължат традицията, като се реализират успешно в придобитата професия както във фирмите на територията на града, така и в страната.