За поредна година ЦКБППМН /Централна комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни/ проведе в Хисаря национално съвещание на местните комисии от 300 обшини.

В двата работни дни близо 300 секретари имаха удоволствието да чуят интересни факти относно радикализацията и екстремизма.Експерти от ДАНС представиха филм за добрите практики по темата от чужбина.
По време на вторият работен ден силен интерес предизвика презентацията на м-р.инж.Васил Христов зам.-председател на Алианса на българските командоси.
С чувство за хумор,с въвеждане на емоционални паузи с примери от живота на командосите спечели симпаиите на аудиторията и беше поздравен с бурни аплодисменти за своята презентация на програма Млад командос.
Една програма, която има какво да даде на подрастващите: родолюбие, изграждане на умения за оцеляване сред природата, дисциплина, отговорност, умения за работа в екип, адекватно реагиране при бедствия, аварии и екстремни ситуации.които са изключително важни за подрастващите.
Автор: Надие Карагьозова – секретар на ЦКБППМН гр.Кубрат
22.06.2012г. гр.Хисаря